دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

وال استریت ژورنال: گفت‌وگوی مستقیمی میان ایران و آمریکا صورت نگرفته است

خبرنگار وال استریت ژورنال از صورت نگرفتن تماسی مستقیم میان ایران و آمریکا از زمان روی کار آمدن دولت بایدن خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۴ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 17
کد خبر: ۷۷۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر «لارنس نورمن» خبرنگار روزنامه «وال استریت ژورنال» در بروکسل در حساب توییتری خود از صورت نگرفتن تماسی مستقیم تا کنون و پس از روی کار آمدن دولت جدید آمریکا میان تهران و واشنگتن خبر داد.

لارنس نورمن، خبرنگار وال استریت ژورنال در حساب توییتری خود نوشت: برداشت من از گفتگو با چند منبع آگاه این است که تا کنون گفت‌وگویی مستقیم میان آمریکا و ایران صورت نگرفته است. علاوه بر این برداشت من این است که ادامه این روند برای مدتی طولانی‌تر عجیب خواهد بود.

گفتنی است اظهارات این خبرنگار روزنامه وال استریت ژورنال در حالی بیان شده است که ساعاتی پیش شبکه العربیه اعلام کرد وزارت خارجه آمریکا در مصاحبه با این شبکه گفته است: به دنبال توافق هسته‌ای جدیدی هستیم که فعالیت‌های ایران در منطقه را نیز در بر بگیرد.

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد: تمامی گزینه‌ها در برابر دولت بایدن برای تعامل با پرونده هسته‌ای ایران مطرح است. دولت بایدن به طور کلی به دنبال گزینه دیپلماتیک است.

این وزارتخانه در ادامه مدعی شده بود: کشور‌های منطقه و جهان نگرانی‌هایی از پرونده هسته‌ای ایران دارند. واشنگتن پیش از بازگشت ایران از نقض هایش (در برجام) به توافق هسته‌ای باز نخواهد گشت.

وزارت خارجه آمریکا در ادامه ادعا‌های خود گفت: امنیت منطقه به علاوه جلوگیری از به دست آوردن سلاح هسته‌ای از سوی ایران در اولویت قرار دارد. دیپلماسی، اسلوب برتر برای استقرار صلح در منطقه به شمار می‌رود.

وزارت خارجه آمریکا همچنین اعلام کرد: ما با همپیمانان مان برای پیشبرد روند دیپلماتیک در خصوص پرونده هسته‌ای ایران کار خواهیم کرد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا سال ۲۰۱۸ میلادی با خروج از برجام، تحریم‌های یکجانبه‌ای را علیه کشورمان اعمال کرده بود.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر